Details
  • Woning ID: 26595

  • Woonoppervlakte van 185 m2

  • Perceeloppervlakte van 1264 m2

  • 5 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Mooie gerenoveerde boerderij met gastenverblijf!

Ten noordwesten van het Mecsek gebergte ligt het kleinere dorp Alsómocsolád .Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel en een kroeg. De centrale ligging ten opzicht van Pécs ( 60 minuten ) Dombovár ( 30 minuten ) en Sásd ( 30 minuten ) zorgt er voor dat alle men alles binnen handbereik heeft. De omgeving is mooi heuvelachtig en met veel bossen en weilanden omgeven. Ideaal voor fiets en wandelvakanties.

Volledig naar West-Europese maatstaven gerenoveerde boerderij met gastenverblijf gelegen in het zeer populaire dorp Alsómocsolád.
De vrijstaande L-vormige boerderij van bijna 200 m2 is in 2 delen verdeeld; woonhuis aan de voorzijde van het perceel en het gastenverblijf aan de achterzijde. Het woonhuis bestaat uit 2 slaapkamers aan de voorzijde met daarachter de woonkamer. Grenzend aan de woonkamer zijn de half-open keuken en een gang naar de badkamer en derde ruime slaapkamer.

Het ruime gastenverblijf is, los van de badkamer met ruime douche en sauna, volledig open. Hierdoor is een prachtige grote ruimte ontstaan met daarin een uniek element. Op de foto ziet u een groot rond bad dat oorspronkelijk een wijnvat is geweest! Het gastenverblijf heeft een eigen keuken en ingang zodat u en uw gasten van volledige privacy kunnen genieten.

Verder is het gastenverblijf net als het woonhuis natuurlijk voorzien van centrale verwarming, eigen warmwatervoorziening en elektriciteit. Naast het gastenverblijf bevindt zich ook nog een ruime garage met voldoende opslagruimte. Het geheel staat op een praktisch en omheinde perceel van 1264 m2. De 2 terrassen maken het geheel af.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting is mogelijk. Een alarminstallatie is aanwezig.

Dit is een perfecte woning voor wie permanent in Hongarije wil wonen of een groot vakantiehuis zoekt dat al helemaal klaar is voor gebruik. Gelet op de ligging ook interessant om een kleine B&B te starten.

 

Prijs: 31.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 99.000,-) Kosten koper

 

Alsómocsolád - in het Duits genoemd: Metschelad - is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Alsómocsolád telt 349 inwoners (2009). 9017