Details
  • Woning ID: 34324
  • Woonoppervlakte van 200 m2
  • Perceeloppervlakte van 9879 m2
  • 5 aantal slaapkamers
  • 2 aantal badkamers
Beschrijving

Twee boerderijen op een groot perceel!

Zeer centraal gelegen tussen Mohács en Pécs ligt het middelgrote dorp Babarc. Het dorp heeft nog alle noodzakelijk voorzieningen zoals een buurtwinkel,supermarkt,apotheek,kroeg etc. Door de gunstige ligging aan de provinciale weg is men in "no time" in Mohács en Pécs waar men heerlijk kan winkelen. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven.

Het interessante aan dit object is toch wel het feit dat het om 2 separate aangrenzende boerderijen op een groot perceel. Beide boerderijen zijn bewoonbaar en voorzien van het moderne comfort maar een modernisatie kan uiteraard geen kwaad. Het totale woonoppervlak is ongeveer 200 m2.

Boerderij 1 : woonkamer,keuken,badkamer met toilet,hal, 3 slaapkamers.

Boerderij 2 : keuken, woonkamer,slaapkamer en een badkamer met toilet.

Op het ruime perceel van maar liefst 9879 m2 staan buiten de 2 boerderijen nog enkele bijgebouwen. Zeer interessant voor mensen die rust en ruimte willen of graag dieren en of paarden willen houden. Wonen/werken is ook een optie waarbij men een van de boerderijen verhuurt als vakantiewoning. De lokatie en omgeving is hiervoor zeer geschikt.

Elektra,water en gas is aanwezig. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gas convectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een zeer interessant object met vele mogelijkheden en dat voor een scherpe prijs als men kijkt wat men krijgt!

 

Prijs: 15.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 49.250,-) Kosten Koper.

Babarc is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Babarc telt 811 inwoners (2001).)899-116)