Details
  • Woning ID: 34904

  • Woonoppervlakte van 86 m2

  • Perceeloppervlakte van 1015 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Leuk wijn/vakantiehuis met een mooi uitzicht!
Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt,buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?.....alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied.
Dit vakantie/wijnhuis huis is een prachtige omgeving met veel natuur. De staat van het vakantiehuis is redelijk/goed en direct bewoonbaar en heeft een mooi panoramisch uitzicht omdat het hoger gelegen is en ook nog nabij de Donau.
Het woonoppervlak is 86 m2 en verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met keuken , slaapkamer en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping is er 1 ruime slaapkamer. Er is een kleine aanbouw ( serre ) waar het heerlijk vertoeven is. Gelet op de ligging is dit wijnhuis/vakantiehuis ook zeer geschikt voor de verhuur.
Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels maar het plaatsen van paneelverwarming is ook mogelijk. internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Het geheel staat op een praktisch perceel van 1015 m2 met veel fruitbomen. Er is ook een wijnkelder en een terras en nog een houten bijgebouw.
Ideaal als weekendhuis en of vakantiewoning....maar gelet op de ligging ook geschikt voor de verhuur.

Prijs : 6.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 19.995,-) Kosten Koper.

Bár is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bár telt 603 inwoners. Wikipedia (899-122)