Details
  • Woning ID: 36008

  • Woonoppervlakte van 55 m2

  • Perceeloppervlakte van 500 m2

  • 1 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Leuk vakantiehuis bijna direct aan de Donau!
Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt,buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?.....alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied.
Dit houten en chaletachtig vakantiehuis ligt in een mooie omgeving met veel natuur. De staat van het vakantiehuis is redelijk/goed en direct bewoonbaar en heeft een mooi panoramisch uitzicht omdat het hoger gelegen is en ook nog nabij de Donau. De bereikbaarheid is goed want het vakantiehuis ligt direkt aan de doorgaande weg vanuit Mohács met een eigen parkeerplaats.
Belangrijk : dit is een vakantiehuis zonder eigen grond maar men huurt voor ongeveer € 250,- per jaar  500 m2 van het Duna-dráva nemzeti park. Vanuit het vakantiehuis loopt men zo naar beneden tot aan de Donau! ( ongeveer 150 meter )
Het woonoppervlak is 55 m2 en verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met keuken en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping is er 1 ruime slaapkamer.
Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels maar het plaatsen van paneelverwarming is ook mogelijk. internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Ideaal als weekendhuis en of vakantiewoning....maar gelet op de ligging ook geschikt voor de verhuur.

Prijs : 3.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 9.995,-) Kosten Koper.

Bár is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bár telt 603 inwoners. Wikipedia (899-138)