Details
  • Woning ID: 39044

  • Woonoppervlakte van 80 m2

  • Perceeloppervlakte van 785 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Mooi ruim wijnhuis met prachtig uitzicht Bár!

Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt, buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?.....alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied.

Dit ruime en goed bereikbare ( vakantie/wijn ) huis is gelegen in een prachtige omgeving met veel natuur en in dit geval een mooi panoramisch uitzicht. Direct bewoonbaar en in een goede staat! Het woonoppervlak is ongeveer 80 m2 en er zijn drie verdiepingen. Op de begane grond is er een woonkamer/keuken/ eetkamer en badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers. Uiteraard ontbreekt de wijnkelder ook niet welke is gelegen in onder het wijnhuis. Vanuit het ruime terras op de begane grond en vanuit het balkon kan men heerlijk genieten van het uitzicht. De woning is goed bereikbaar via een geasfalteerde weg en de bereikbaarheid van en naar Bár is gewoon goed!

Electra en water is aanwezig ( via cisterntank ) en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Het geheel staat op een praktisch perceel van 785 m2 met veel fruitbomen.

Ideaal voor vakantie en semi permanente bewoning....maar gelet op de ligging ook geschikt voor de verhuur.

Prijs : 11.650.000 HUF K.K. ( ongeveer € 33.500,-) Kosten Koper.

Bár is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bár telt 603 inwoners. Wikipedia (899-168)