Details
  • Woning ID: 39349

  • Woonoppervlakte van 55 m2

  • Perceeloppervlakte van 677 m2

  • 1 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Net wijnhuis met prachtig uitzicht in Bár!

Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt, buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?.....alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied. De bereikbaarheid van en naar Bár is goed en ook het openbaar vervoer.

Dit ruime en goed bereikbare ( vakantie/wijn ) huis is gelegen in een prachtige omgeving met veel natuur en in dit geval een mooi panoramisch uitzicht. Direct bewoonbaar en in een goede staat! Het woonoppervlak is ongeveer 55 m2 en er zijn 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een woonkamer/keuken/ eetkamer en badkamer met toilet. Op de 1e verdieping is er een kamer met balkon. Vanuit het ruime terras op de begane grond en vanuit het balkon kan men heerlijk genieten van het uitzicht.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Het geheel staat op een praktisch perceel van 682 m2.

Ideaal voor vakantie en semi permanente bewoning....maar gelet op de ligging ook geschikt voor de verhuur.

Prijs : 7.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 21.500,-) Kosten Koper.

Bár is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bár telt 603 inwoners. Wikipedia (899-173)