Details
  • Woning ID: 23692

  • Woonoppervlakte van 72 m2

  • Perceeloppervlakte van 1304 m2

  • 1 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Een vakantiewoning met een prachtig uitzicht!
Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt,buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?.....alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied.
Het "wijnhuis" cq vakantiehuis ligt op een heuvel en heeft een heel mooi panoramisch uitzicht. Dit vakantiehuis is gebouwd in 1984 en is gedeeltelijk van steen. De bereikbaarheid vanuit de openbare weg is gewoon goed en direct. Het woonoppervlak is 72 m2 en er zijn 2 verdiepingen. Op de begane grond is een badkamer,eetkamer/woonkamer en een keuken. Op de 1e verdieping is nu 1 grote kamer maar deze kan gemakkelijk in 2 kamers worden ingedeeld. Het geheel is in een direct bewoonbare staat maar kan wel een modernisatie gebruiken maar dat kan altijd ter zijner tijd... Er is ook een functionerende wijnkelder met alle apparatuur. Deze apparatuur is tegen een meerprijs over te nemen.
Het genieten van het prachtige panoramisch uitzicht ( ook over de Donau) is iedere € meer dan waard!
Op het perceel van 1304 m2 staan diverse bijgebouwen en vele fruitbomen. Een klein "zwembadje" ontbreekt zelfs ook niet...alhoewel u zich hier niet teveel van moet voorstellen.
Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dienen houtkachels. internet en tv aansluiting zij mogelijk.
Echt een object waar men meerdere kanten mee op kan. De woning leent zich ook goed om te verhuren als vakantiewoning!

Bár is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bár telt 603 inwoners. Wikipedia (899-1)