Details
  • Woning ID: 29952
  • Woonoppervlakte van 100 m2
  • Perceeloppervlakte van 780 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving
Gerenoveerd wijnhuis met uitzicht over de Donau !
Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt,buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?.....alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied.
Dit vakantie/wijnhuis huis is gelegen nabij de Donau en omgeven door een prachtige omgeving met veel natuur. De staat van het vakantiehuis is in een goede en direct bewoonbare staat. De afgelopen jaren is het geheel gerenoveerd en van al het moderne gemak voorzien.
Het woonoppervlak is 100 m2 en verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met keuken en opslag en een wijnkelder en op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan er een een balkon heeft met een prachtig uitzicht over de Donau!
Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een klassieke tegelkachel waar een CV op hout op is aangesloten. internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Het geheel staat op een praktisch perceel van 780 m2.
Ideaal als weekendhuis en of vakantiewoning....maar gelet op de ligging ook geschikt voor de verhuur.

Prijs : 12.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 39.995,-) Kosten Koper.

Bár is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bár telt 603 inwoners. Wikipedia (899-69)