Details
  • Woning ID: 31499

  • Woonoppervlakte van 180 m2

  • Perceeloppervlakte van 1930 m2

  • 4 aantal slaapkamers

  • 3 aantal badkamers

Beschrijving
Gerenoveerde boerderij met 2 gastenverblijven!
Zeer centraal gelegen in een mooi gebied en nabij de Donau ligt het middelgrote dorp Bár waar men nog alle voorzieningen voorhanden heeft zoals een supermarkt,buurtwinkel en een dokter. De gezellige stad Mohács ligt op 10 km  en de prachtige stad Pécs op 35 km en is via de provinciale weg makkelijk en snel te bereiken. Een boottocht over de Donau ? Een oversteek naar Bács-Kiskun? Een bezoek aan Kroatië?.....alles binnen handbereik. Bár ligt midden in een mooi wijngebied.
Dit uniek object ligt direct aan de Donau! Het is een gerenoveerde boerderij met 2 gastenverblijven. Deze gastenverblijven hebben een eigen ingang aan de straat en dus ideaal om te verhuren. De 2 appartementen  hebben een woon/slaapkamer,keuken en een badkamer met toilet. Het ander appartement heeft een hal,badkamer met toilet een ruime woonkamer-eetkamer-keuken en een slaapkamer. Het totale woonoppervlak is 180 m2 en uiteraard is het mogelijk om alles weer als een ruim woonhuis te gebruiken. Op het perceel van 1930 m2 staan diverse bijgebouwen puur voor het comfort van de gasten zoals een buitenkeuken,overdekt terras,een garage en een jacuzzi. De tuin is netjes onderhouden en aan het einde van het perceel ligt de Donau!!
Een ideale mogelijkheid om wonen en werken te combineren en via de verhuur van de appartementen en het uitbaten van een kleine B&B een leuk extra inkomen te verdienen. Alle voorwaarden zijn aanwezig en de ligging direct aan de Donau maken het plaatje compleet!
Electra,gas en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Prijs : 26.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 82.500,-) Kosten Koper.

Bár is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bár telt 603 inwoners. Wikipedia (899-92)