Details
  • Woning ID: 12388

  • Woonoppervlakte van 74 m2

  • Perceeloppervlakte van 2941 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Een nette woning opgetrokken uit steen.

Nabij de middelgrote plaats Szigetvár ( 5 km ) ligt het kleine dorp Basal met ongeveer 450 inwoners.Het is een typisch Hongaars gezellig dorp. Alle noodzakelijke voorzieningen voor het dagelijkse leven zijn aanwezig maar wil men wat meer winkelen dan ben je in 10 minuten in Szigetvár ( ongeveer 10.000 inwoners )

De woning,volledig opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlak van 74 m2 en er zijn 4 kamers een keuken en bijkeuken en een badkamer met toilet. Het geheel is in een goede en direct bewoonbare staat. Een modernisatie kan uiteraard geen kwaad maar is absoluut niet noodzakelijk!

Qua ligging ligt de woning in een rustige omgeving met een vrij uitzicht aan de achterzijde.

Op het perceel van 2941 m2 staan ook nog diverse bijgebouwen een garage en een zomerkeuken. De zomerkeuken kan na een kleine verbouwing dienen als separaat gastenverblijf.

Elektra en water is aanwezig en een eigen waterput is er ook nog. De afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming dient een Centrale Verwarming gestookt op hout. Gas ligt reeds op het op het perceel en kan makkelijk worden aangesloten.

Gewoon een degelijke en in goede staat verkerende woning.

 

Basal heeft ongeveer 450 inwoners en ligt in het comitaat Baranya. ( 5041 )