Details
  • Woning ID: 20174

  • Woonoppervlakte van 120 m2

  • Perceeloppervlakte van 8723 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Leuke woning op een groot perceel!

 

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de middelgrote plaats Beremend. Hier zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals : supermarkt,buurtwinkel,apotheek en een dokter. De bekende wijngebieden van Villany liggen op 25 minuten rijden ( 15 km ) en de leuke plaats Siklós is ook binnen 30 minuten te bereiken ( 15 km ) De omgeving is heuvelachtig en vol met prachtige natuur en hier kan men nog echt genieten van de rust en ruimte.

De woning,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlakte van 120 m2 en er zijn 4 kamers een een badkamer met toilet. Het geheel is in redelijke en meteen bewoonbare staat ( mits men niet te veeleisend is....) maar kan wel een duidelijke modernisatie gebruiken. De fundering is van beton en de muren zijn opgetrokken uit steen. Op het perceel, smal en diep,van ruim 8.723 m2 ( 1ha ) binnengebied staan diverse bijgebouwen waaronder een garage.

Elektra ,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Nette ruime woning op een groot perceel in een mooie omgeving!

 

Beremend is een plaats (nagyközség) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Beremend telt 2815 inwoners (2001).7041