Details
  • Woning ID: 32960

  • Woonoppervlakte van 85 m2

  • Perceeloppervlakte van 3541 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Gedeeltelijk gerenoveerde boerderij!

 

Centraal gelegen ten opzichte van de grotere plaats Szigetvár ligt het middelgrote dorp Boldogasszonyfa. In het dorp zijn nog de benodigde basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt maar zoals reeds vermeld is Szigetvár maar 15 km en binnen 20 minuten te bereiken, Hier heeft men alle grote en bekende supermarkten maar ook veel kleine buurtwinkels en eetgelegenheden. Arts,apotheek en banken zijn hier ook te vinden. Kaposvár is ook binnen 30 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs in ruim 1 uurtje! In het dorp zelf is er een een leuk restaurant met vijver en verhuur van vakantiehuizen.....dus ook interessant voor het toerisme.

Op loopafstand ligt een restaurant met enkele vakantiewoningen. Men kan hier heerlijk eten en drinken en zittend op het terras genieten van de prachtige heuvelachtige omgeving.

De boerderij met een woonoppervlakte van ongeveer 85 m2 is enige tijd geleden gerenoveerd naar West-Europese normen. Er zijn 3 slaapkamers een keuken,woonkamer,extra ruimte voor wasmachine etc. en een badkamer met toilet. Het interessante van deze boerderij is dat de huidige eigenaren de indeling hebben aangepast zodat het meer aansluit bij de West-Europese normen en dat men niet door alle kamers moet lopen zoals bij dit type boerderij standaard is. Men zal zien dat met een goede poetsbeurt en het weg halen van de vele overtollige meubels het een charmante en ruime boerderij is. De werkzaamheden kunnen beperkt worden tot wat stuck en verfwerk binnen en buiten en het maaien van de tuin!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een typisch Hongaarse gezellige houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Het geheel staat op een ietwat glooiend perceel van 3541 m2. Op de foto genomen in de winter is goed te zien hoe de tuin loopt. Helaas is de tuin nu een klein oerwoud en kan man de indeling niet zo goed zien.

Charmante en in goede staat verkerende boerderij gelegen in een mooie omgeving.

 

Prijs : 8.800.000 HUF K.K. ( ongeveer € 27.500,-) Kosten Koper.

 

Boldogasszonyfa is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Boldogasszonyfa telt 501 inwoners (2001).799-40