Details
  • Woning ID: 27811

  • Woonoppervlakte van 125 m2

  • Perceeloppervlakte van 1214 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Leuke boerderij in het bekende wijngebied en in de gezellige plaats Bóly!

 

In het zuiden van het comitaat Baranya en gelegen in het mooie en bekende wijngebied ligt de plaats Bóly. Bóly is een welvarende plaats met alle voorzieningen zoals supermarkten,buurtwinkels,artsen,banken en diverse eetgelegenheden en scholen. De prachtige winkelstad Pécs is binnen 25 minuten (33 km )gemakkelijk te bereiken.Er zijn diverse thermaalbaden in de buurt en vergeet de vele fiets en wandelroutes niet.

De boerderij,opgetrokken uit steen en een beetje leem in o.a. de bijgebouwen, heeft een woonoppervlak van maar liefst 125 m2 en is in een redelijk/goede staat en ook meteen bewoonbaar maar kan wel een modernisatie gebruiken.Er is een hal,woonkamer,keuken met bijkeuken,badkamer met toilet en 3 slaapkamers. Op het perceel van 1214 m2 staan nog enkele bruikbare bijgebouwen waaronder een garage en een kelder. De plafonds zijn wel wat laag maar dat is een authentiek detail voor dit soort boerderijen.

Elektra,gas en water is aanwezig. De afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectoren en een typisch Hongaarse tegelkachel.. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke boerderij met wat werk maar wel in het mooie en welvarend dorp Bóly!

 

Prijs : 8.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 27.750,-) Kosten koper.

 

Bóly is een plaats (város) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bóly telt 3885[1] inwoners (2007).(899/49)