Details
  • Woning ID: 30309

  • Woonoppervlakte van 137 m2

  • Perceeloppervlakte van 1362 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Recent gebouwde luxe villa op een toplocatie!

 

Zeer centraal gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving ligt de zeer welvarend plaats Bóly waar men alle voorzieningen nog voorhanden heeft zoals supermarkten,buurtwinkels,banken,apotheek,dokter,eet en drink gelegenheden. De omgeving is werkelijk buitengewoon mooi en bekend voor de vele wijngebieden en fiets en wandelroutes. Bóly ligt nabij de provinciale weg ( 57 ) en de snelweg naar Boedapest ( M6 ) De mooie steden Mohács en Pécs liggen ook nabij. Het openbaar vervoer van en naar Bóly is uitstekend en de infrastructuur ook.

Deze villa is gebouwd met gebruikmaking van hoogkwaliteit bouwmaterialen en is top geïsoleerd. Muren zijn geïsoleerd met 20 cm dikke isolatie. Uiteraard is alles van hoge kwaliteit en bouwwijze.....wat men ook mag verwachten in deze prijsklasse.

Het woonoppervlak is 137 m2 ( en men kan ook de zolder nog gebruiken om er extra kamers te maken) en er is een hal,woon en eetkamer,keuken,bijkeuken,toilet,2 badkamers,3 slaapkamers en een ruime verwarmde garage van 36 m2! Alles in top staat en voorzien van al het moderne, en extra, comfort zoals: vloerverwarming,elektrische rolluiken,elektrisch toegangshek,airco,alarminstallatie met intercom en een ingebouwde water/kalk ontharder.

Het perceel van 1362 m2 is geheel omheind en voorzien van een mooi en ruim overdekt terras en er is een eigen waterput met een automatisch irrigatiesysteem voor de bewatering van de tuin.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas en er is een typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn aanwezig.

Luxe,luxe en nog een luxe...en dat op een top locatie en in een welvarende stad!

 

Prijs : 62.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 198.400,-) Kosten koper.

 

Bóly een plaats (város) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bóly telt 3885[1] inwoners (2007).( 799-80)