Details
  • Woning ID: 39434

  • Woonoppervlakte van 39 m2

  • Perceeloppervlakte van 177 m2

  • 1 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Kleine woning gelegen in een welvarend dorp!

Zeer centraal gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving ligt de zeer welvarend plaats Bóly waar men alle voorzieningen nog voorhanden heeft zoals supermarkten, buurtwinkels, banken, apotheek, dokter, eet en drink gelegenheden. De omgeving is werkelijk buitengewoon mooi en bekend voor de vele wijngebieden en fiets en wandelroutes. Bóly ligt nabij de provinciale weg ( 57 ) en de snelweg naar Boedapest ( M6 ) De mooie steden Mohács en Pécs liggen ook nabij. Het openbaar vervoer van en naar Bóly is uitstekend en de infrastructuur ook.

De woning, opgetrokken uit steen met betonnen fundering, is in een goede, degelijke staat en ook meteen bewoonbaar. Al het moderne comfort is aanwezig. In de afgelopen jaren is er veel gerenoveerd aan de boerderij zoals: nieuwe elektra, nieuwe waterleidingen, nieuwe keuken en badkamer, ramen en deuren voorzien van dubbele beglazing. Het woonoppervlak is met 40m2 niet groot en er is een woonkamer, keuken, badkamer met toilet. Op het praktische perceel van 177 m2 staan ook nog diverse bijgebouwen waaronder een carport. Er zijn wel goede mogelijkheden om de woning te vergroten.

Elektra, water,airco en gas is is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvektoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

In goede staat verkerende kleine woning gelegen in het welvarende en centraal gelegen dorp Bóly! Zeer geschikt voor de verhuur!

 

Prijs : 11.250.000 HUF K.K. ( ongeveer € 31.750,-) Kosten koper.
Bóly een plaats (város) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Bóly telt 3885[1] inwoners (2007).( 799-178)