Details
  • Woning ID: 34290

  • Woonoppervlakte van 120 m2

  • Perceeloppervlakte van 733 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Leuke ruime boerderij te huur!
Diep in het zuiden van het comitaat Baranya ligt het dorp Csányoszró . Hier zijn nog de noodzakelijke voorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels,café,supermarktje en een postkantoor. De grotere plaats Sellye ( 2500 inwoners ) ligt op 10 km en is binnen 15 minuten te bereiken. Szigetvár is met 12.000 inwoners ook niet zo heel ver weg en binnen 30 minuten te bereiken. Zelfs de prachtige winkelstad Pécs is binnen een uurtje te bereiken. De verbindingen van en naar Csányoszró zijn goed. De omgeving is vlak en weids.
Deze echte dorpsboerderij ( een voormalige Hoefsmisse uit 1894 ) is recent ( september t/m november 2019 ) compleet gerenoveerd en voorzien van al het moderne comfort. Als extra is toch wel de grote schuur van ruim 90 m2.....ideaal om in te hobbyen!  Het omheinde perceel van 733 m2 is praktisch en makkelijk in onderhoud. Niet te groot en niet te klein. Eigen parkeergelegenheid onder de grote carport. Onder het ruime overdekte en verlichte terras is het heerlijk vertoeven en heeft men een vrij uitzicht over de tuin.
Het woonoppervlak is ongeveer 120 m2 en er zijn 3 kamers,ruime hal waar men binnen komt, keuken met bijkeuken/eetkamer en een badkamer en een separaat toilet.
Elektra ( inclusief krachtstroom ),water en gas is aanwezig. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas en houtkachels.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Ideaal voor iemand die het Hongaarse leven wil proeven en proberen en geen hoge investeringskosten wil hebben maar wel al het moderne comfort !
LET OP : de woning is alleen voor langere tijd te huur en minimaal 1 jaar. Heeft u vragen over de huurvoorwaarden dan stuur een email via onze website.

 

Csányoszró is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Csányoszró telt 718 inwoners. Wikipedia 718E)