Details
  • Woning ID: 16754

  • Woonoppervlakte van 62 m2

  • Perceeloppervlakte van 2922 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Een goed onderhouden woning nabij het meer van Csertö!
In een prachtige natuurlijke en enigszins heuvelachtige omgeving ( Zselic heuvels)  en nabij een mooi meer ligt het dorpje Csertö, dit dorp is goed onderhouden en heeft alle voorzieningen voor de dagelijkse inkopen zoals een kleine buurtwinkel. Op een afstand van ongeveer 4 km ligt de grotere plaats Szigetvár waar alle verdere inkoopmogelijkheden zijn. Kaposvár ligt op ongeveer 35 km en Pécs is met 40 km ook nog goed te bereiken. Een goede centrale ligging dus......en niet te vergeten....op 6 km van het historische kuuroord!
Deze woning heeft een woonoppervlak van 62 m2. Er zijn 3 kamers een badkamer met toilet en een keuken. Het perceel van 2922 m2 is goed onderhouden en de tuin is netjes aangelegd. Aan de binnenzijde van de woning ziet alles er netjes en verzorgd uit. Er zijn nog enkele bijgebouwen aanwezig welke ook nog in goede en bruikbare staat zijn.....kortom een mooie woning welke meteen bewoonbaar is en waar men weinig/geen extra werk aan heeft. Het dak is voorzien van dakpannen en de fundering van beton. Deze woning is gerenoveerd en voorzien van dubbel beglazing met rolluiken. Er is een nieuwe keuken en badkamer geplaatst.
Echt een woning met minimaal ( afwerkings ) werk en meteen bewoonbaar en dat in een mooie omgeving!
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een Centrale Verwarming. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.