Details
  • Woning ID: 20880
  • Woonoppervlakte van 480 m2
  • Perceeloppervlakte van 2000 m2
  • 8 aantal slaapkamers
  • 3 aantal badkamers
Beschrijving

Instapklare B&B!

 

Diep in het zuiden van het comitaat Somogy ligt de middelgrote plaats Csokonyavisonta. Hier zijn nog alle voorzieningen voorhanden zoals : supermarkt,buurtwinkels,postkantoor,bank,eetgelegenheden enz…

Barcs is binnen 20 minuten ( 15 km ) te bereiken en er is ook een thermaalbad in de nabije omgeving. De omgeving kenmerkt zich door rust en ruimte en een extra plus is toch wel de nabijheid van de Drava rivier en Kroatië. Pécs is ook makkelijk te bereiken.

Het gaat hier om een draaiende!!! B&B welke gebouwd is in 1990 en volledig opgetrokken is uit steen. Het geheel is goed geïsoleerd en netjes en functioneel afgewerkt. Het hotel/B&B ligt op een goede locatie en men hoeft maar 130 meter te lopen en men is in het thermaalbad. Het woonoppervlak is 480 m2 en er zijn naast het hoofdgebouw 6 appartementen. Men heeft nog de mogelijkheid om op de zolder nog 4 kamers te realiseren! De bouwwijze is ook interessant want het gebouw heeft een luxe uitstraling. Alle faciliteiten zijn aanwezig om er een goede boterham te kunnen verdienen. Op het perceel van 2000 m2 heeft men ook een eigen parkeerplaats gemaakt.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas en vloerverwarming. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. De appartementen kunnen ook goed in de winter verhuurd worden.

Ideaal voor een echte ondernemer met een visie die meteen een inkomen kan genereren! Zo een kans komt niet zo vaak!!

 

 

Csokonyavisonta is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Csokonyavisonta telt 1787 inwoners (2001).( 2030)