Details
  • Woning ID: 8972
  • Woonoppervlakte van 50 m2
  • Perceeloppervlakte van 2983 m2
  • 1 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Ideaal als vakantiewoning voor de verhuur!

 

In een prachtige natuurlijke en ietwat heuvelachtige omgeving ligt de middelgrote plaats Döbrököz en hier vind je ook deze leuke en interessante en volledig gerenoveerde woning waar de typering "klein maar fijn" zeer zeker op van toepassing is.

De omgeving is werkelijk adembenemend en als je achter in de tuin zit heb je een fantastisch panoramisch uitzicht op de wijnbergen en de bossen. Je bent volledig vrij want er zijn geen directe buren en dat zorgt voor de nodige privacy.

In het dorp zelf is alles te krijgen wat je nodig hebt voor het dagelijkse leven en er zijn diverse winkeltjes een postkantoor en een dokterspost. Je kunt hier nog echt genieten van de ongerepte natuur.....daarom ook zeer geschikt om te verhuren als vakantiewoning.

Het woonoppervlak is maar 50 m2 en dus erg klein om hier permanent te wonen ( misschien wel als je alleen bent ) er zijn 2 kamers een badkamer met toilet en een (open) keuken. En alles in een zeer goede toestand!

Er is naast enkele kleine bijgebouwen ook nog een wijnkelder. Er is water van een eigen bron en het perceel is met 2983 m2 gewoon groot te noemen op deze lokatie.

Elektra,water is aanwezig in de woning en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een grote typisch Hongaarse tegelkachel.

Echt een object wat je kunt zien als een investering!

 

r.

 

Döbrököz is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Döbrököz telt 2163 inwoners (2001).