Details
  • Woning ID: 34252

  • Woonoppervlakte van 176 m2

  • Perceeloppervlakte van 5204 m2

  • 6 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Zeer ruime woning voor een scherpe prijs!

 

In het zuiden en vlakbij de Kroatische grens en de Drava rivier ligt het dorp Drávafok. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig. Het is een gemiddeld en typisch Hongaars dorp. De bereikbaarheid van en naar het dorp zijn goed. De omgeving is landelijk en redelijk vlak. De stad Szigetvár is binnen 10 minuten te bereiken waar men de beschikking heeft over alle voorzieningen die horen bij een stad.

De woning welke in een goede en direct bewoonbare staat is heeft een woonoppervlakte van maar liefst 176 m2. Er is een woonkamer,ruime leefkeuken met provisiekamer,badkamer,separaat toilet,wasruimte 3 slaapkamers. Op de 1e verdieping zijn er maar liefst 6 kamers,overloop en een extra wc met de mogelijk tot een badkamer.

Op het ruime perceel van 5204 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime stal/schuur. Uiteraard ontbreekt een kelder ook niet.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout en er is een typisch Hongaarse tegelkachel aanwezig. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Ruime en in goede staat verkerende woning voor en absolute scherpe prijs!

 

Prijs : 8.950.000 HUF  K.K. ( ongeveer € 28.500,-) Kosten Koper.

 

Drávafok is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Drávafok telt 541 inwoners (2001).5188