Details
  • Woning ID: 30909

  • Woonoppervlakte van 115 m2

  • Perceeloppervlakte van 2393 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime boerderij voor een topprijs!

Direct gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, buurtwinkel, dokter, apotheek en eetgelegenheden. er zijn ook diverse wijngebieden in de buurt.

De gezellige stad Mohács is binnen 20 minuten te bereiken ( 15 km ) en vanuit hier kan men een boottocht maken over de Donau of de oversteek naar Bács-Kiskun. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.

Deze boerderij heeft zeker een modernisatie nodig maar alle voorzieningen zijn wel reeds aanwezig en de boerderij is ook meteen bewoonbaar.

Het woonoppervlak is 115 m2 en er is een keuken,badkamer met toilet ,woonkamer en 2 slaapkamers. Op het perceel van 2393 m2 staan vele bijgebouwen waaronder een garage,schuur en stallen. Uiteraard ontbreekt de wijnkelder met persruimte ook niet.

Elektra en water water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk!

Mooi gelegen boerderij met wat werk maar is door de scherpe prijsstelling echt een aanrader!

 

Prijs : 8.600.000 HUF K.K. ( ongeveer € 27.300,-) Kosten Koper.

 

Dunaszekcső is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Dunaszekcső telt 2080 inwoners. Wikipedia( 899-87)