Details
  • Woning ID: 38787

  • Woonoppervlakte van 140 m2

  • Perceeloppervlakte van 1398 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Nette ruime woning!

Direct gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, buurtwinkel, dokter, apotheek en eetgelegenheden. er zijn ook diverse wijngebieden in de buurt. De omgeving is heuvelachtig en veel natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Dunaszekcső is zeer goed.

De gezellige stad Mohács is binnen 10 minuten te bereiken ( 10 km ) en vanuit hier kan men een boottocht maken over de Donau of de oversteek naar Bács-Kiskun. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.

De boerderij is in een goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is 140 m2 en er is een gesloten galerij,keuken,hal,4 kamers en een badkamer met toilet. Uiteraard kan een kleine modernisatie geen kwaad maar dat kan ter zijner tijd wel gebeuren.

Het geheel staat op een omheind perceel van  1393 m2 met diverse nog bruikbare bijgebouwen.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels maar gas ligt reeds op het perceel en kan makkelijk worden doorgetrokken tot in de boerderij.. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Leuke,typisch Hongaarse, boerderij met weinig werk!

Prijs : 7.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 23.250,-) Kosten  koper.
Dunaszekcső is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Dunaszekcső telt 2080 inwoners. Wikipedia( 799-165)