Details
  • Woning ID: 18239

  • Woonoppervlakte van 87 m2

  • Perceeloppervlakte van 1757 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Uniek gelegen boerderij direct aan de Donau!
Direct gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt ,buurtwinkel,dokter,apotheek en eetgelegenheden. er zijn ook diverse wijngebieden in de buurt.
De gezellige stad Mohács is binnen 20 minuten te bereiken ( 15 km ) en vanuit hier kan men een boottocht maken over de Donau of de oversteek naar Bács-Kiskun. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.
Het unieke aan deze boerderij is toch wel de uitzonderlijke ligging direct aan de rivier de Donau. Men kan vanuit eigen terrein lopen tot aan de rivier! De boerderij is jaren geleden gedeeltelijk gerenoveerd ( het woongedeelte ) en de bijgebouwen zijn in "afwerking" Het woonoppervlak is 87 m2 en er zijn 2 kamers een keuken, een woonkamer, een hal en een badkamer met toilet. Alles is opgetrokken uit steen en de fundering is van beton en het dak is voorzien van dakpannen/tegels.
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv zijn mogelijk.
Prachtige en unieke locatie en een werkelijke buitenkans!

Dunaszekcső is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Dunaszekcső telt 2080 inwoners. Wikipedia( 844)