Details
  • Woning ID: 24215
  • Woonoppervlakte van 74 m2
  • Perceeloppervlakte van 380 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Woning met prachtig uitzicht op de Donau!

Direct gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, buurtwinkel, dokter, apotheek en eetgelegenheden. er zijn ook diverse wijngebieden in de buurt.

De gezellige stad Mohács is binnen 20 minuten te bereiken ( 15 km ) en vanuit hier kan men een boottocht maken over de Donau of de oversteek naar Bács-Kiskun. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.

Deze woning met werk....ligt op een unieke locatie met uitzicht op de rivier de Donau! Men moet aan de woning nog wel het een en ander doen maar dat kan stap voor stap en alle voorzieningen zijn aanwezig en.....de woning is wel gewoon bewoonbaar!

Het woonoppervlak is met 74 m2 niet zo heel groot maar wel praktisch. Er is een hal.keuken,badkamer met toilet ,woonkamer en 2 slaapkamers. Op het perceel van 380 m2 staat ook een garage en een kelder is ook aanwezig.

Zeer geschikt voor permanente bewoning maar zeker als vakantiewoning voor de verhuur....uitzicht op de de Donau...wie wil dit nu niet?

Elektra, water en gas is aanwezig. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk!

Zeer geschikt als investering en dat op een unieke locatie met een uitzonderlijk uitzicht!

Prijs : 10.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 34.665,-) Kosten Koper.

Dunaszekcső is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Dunaszekcső telt 2080 inwoners. Wikipedia( 899-16)