Details
  • Woning ID: 33319

  • Woonoppervlakte van 145 m2

  • Perceeloppervlakte van 2244 m2

  • 4 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime klassieke boerderij met werk!

Zeer centraal gelegen en dicht bij alle uitvalswegen ligt het kleine maar fijne dorp Erdősmárok. Er zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig maar men is binnen 20 minuten in Mohács en met een klein uurtje is men in de prachtige plaats Pécs. Rond Erdősmárok  zijn nog diverse leuke dorpen waar men ook nog de dagelijkse boodschappen kan doen. Het gebied is ietwat heuvelachtig en er is veel natuur voorhanden. De autosnelweg M6 richting Boedapest is ook binnen 10 minuten te bereiken.

Het dorp zelf ligt een beetje in een vallei wat voor een mooi uitzicht zorgt. In de nabije omgeving is ook een leuk meertje. De omgeving is zeer geschikt voor wandel en fiets liefhebbers. In het dorp wonen diverse Nederlanders en andere buitenlanders. Het is duidelijk geen leegloop dorp en dat is aan de huizen en het opknapwerk duidelijk te zien!

Deze ruime boerderij met een woonoppervlakte van ongeveer 145 m2 is in een redelijke staat maar kan zeer zeker een forse modernisatie gebruiken maar is wel gewoon goed bewoonbaar. Er zijn eigenlijk 3 gedeeltes. ( neer generatiewoning )

1e gedeelte aan de voorzijde:

  • eigen ingang via de galerij van ongeveer 10 m2, 2 kamers van ieder ongeveer 20 m2. Dit was vroeger het woon en slaapgedeelte van een van de kinderen met gezin.

dit gedeelte dient het meest aangepakt worden want hier werd al sinds vele jaren niet meer gewoond.

2e gedeelte in het midden:

  • 2 ruime kamers van weer ieder ongeveer 20 m2 en hier is de doorgang ( met de deuren ) naar het 3e gedeelte nog gewoon aanwezig.

3e gedeelte aan de achterzijde:

  • ruime huiskamer van wederom ongeveer 20 m2 , hal, badkamer met een separaat toilet,ruime hal, een keuken met opslagruimte

Er zijn dus in feite 5 kamers,een gesloten galerij,2 hallen, keuken en opslagruimte en een badkamer met toilet.

Men kan hier met weinig middelen alles doortrekken tot één grote ruimte of het 1e gedeelte gebruiken als een gastenverblijf. op het ruime perceel van 2244 m2 staan nog 3 zeer ruime en in goede staat verkerende bijgebouwen van in totaal ongeveer 75 m2. Het perceel is 15 meter breed en ongeveer 149 meter diep dus smal en diep. Een nadeel is wel dat het grootste gedeelte van de tuin op een heuvel ligt en eigenlijk niet direct bruikbaar is maar zorgt wel voor veel privacy.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er CV gestookt op hout en of kolen. Internet en tv aansluiting zijn  mogelijk.

Echt een interessant object voor iemand die handig is maar niet meteen alles in een keer wil doen.

 

Prijs: 5.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 18.200,-) Kosten koper.

 

Erdősmárok is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Erdősmárok telt 93 inwoners (2001). ( 799-47 )