Details
  • Woning ID: 25905

  • Woonoppervlakte van 100 m2

  • Perceeloppervlakte van 3162 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Te renoveren woning voor een topprijs!

 

Gelegen tussen Pécs en Mohács ligt het dorp Geresdlak. Men heeft hier nog alle voorzieningen voorhanden welke nodig zijn voor het dagelijkse leven zoals een supermarkt,buurtwinkel en een postkantoor en een dokter. In het dorp is zelfs een benzinestation. De omgeving is heuvelachtig en er zijn diverse wijngebieden. Er zijn tevens veel wandel en fietsmogelijkheden.

Mohács is binnen 15 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs binnen 45 minuten.

De woning ligt ietwat anders op het perceel dan gewoon is en dat maakt het extra interessant. Het geheel is in een redelijke staat maar er moet wel een flinke modernisatie/renovatie plaatsvinden maar alle voorzieningen zijn wel reeds voorhanden. Het woonoppervlak is 100 m2 en er zijn 3 kamers,keuken,badkamer met toilet. Let wel op: de woning is wel bewoonbaar! Op het perceel van 3162 m2 staan diverse bijgebouwen en er stroomt ook een klein beekje door/over het grondstuk.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering gaat via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. internet en Tv is mogelijk.

Gewoon een woning met potentieel en dat voor een mooie prijs. Ideaal om mee te starten!

 

 

Geresdlak is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Geresdlak telt 935 inwoners (2001).(899-36)