Details
  • Woning ID: 27798

  • Woonoppervlakte van 260 m2

  • Perceeloppervlakte van 1048 m2

  • 7 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Twee woningen op een perceel!

 

Diep in het zuiden van Baranya ligt de toch wel bruisende plaats Harkány. Met ruim 4000 inwoners is het een kleine stad met alle voorzieningen zoals supermarkten,eet en drinkgelegenheden,buurtwinkels,apotheek en een dokter en vergeet niet het bekende thermaalbad. Er zijn veel recreatiemogelijkheden in en rondom Harkány. De omgeving is prachtig en bekend om de wijngebieden en de vele thermaalbaden en zwemmogelijkheden. Siklos is ook nabij met het bekende Spa!  Mohács en Pécs zijn ook makkelijk en binnen redelijke tijd te bereiken. ( 30-45 minuten)

Kenmerkend zijn in deze regio de wijngebieden met de vele wijnproeverijen en de wijnfeesten. Prachtige natuur met veel wandel en fietsroutes!

Nabij het centrum van Harkány ligt dit interessante object! Het zijn 2 woningen,opgetrokken uit steen, gelegen op een perceel en geschikt voor vele doeleinden. Beide woningen zijn gescheiden van elkaar en hebben een separate ingang. De woningen zijn gedeeltelijk gerenoveerd en in een goede en direct bewoonbare staat.

Woning 1:

Het woonoppervlak is 180 m2,verdeeld over 2 verdiepingen, en de woning is geïsoleerd,elektra en waterleidingen zijn vernieuwd en de badkamer en keuken zijn vervangen en vernieuwd.

Indeling: hal,keuken,badkamer met toilet, opbergruimte,woonkamer,3 slaapkamers. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers.

Woning 2:

Het woonoppervlak is 80 m2 en de woning is geïsoleerd,elektra en waterleidingen zijn vernieuwd en de badkamer en keuken zijn vervangen en vernieuwd.

Indeling: keuken,woonkamer,2 slaapkamers en een badkamer met toilet.

Het geheel staat op een perceel van 1048 m2 en het perceel is geheel omheind en te bereiken via een elektrisch bedienbare poort. Er zijn 2 garages en nog enkele bijgebouwen. De woningen zijn voorzien van een alarmsysteem.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Mooi object,mooie ligging en geschikt voor vele doeleinden!

 

Prijs : 28.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 89.995,-) Kosten Koper.

 

 

Het stadje Harkány ligt in Zuid-Hongarije in het comitaat Baranya. Het ligt aan de voet van het Villánygebergte op 26 km ten zuiden van Pécs en op ong. 10 km van de grens met Kroatië.

Harkány is sinds 1999 officieel stad. Het is vooral bekend als kuuroord. Toen hier 160 jaar geleden de genezende werking van het water werd ontdekt, legde men een bad met een ziekenhuis voor reumapatiënten aan. ( 899-50)