Details
  • Woning ID: 30464

  • Woonoppervlakte van 180 m2

  • Perceeloppervlakte van 3007 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Klassiek ruime boerderij in een prachtige omgeving!
Op een kleine 20 km van Pécs ligt het kleine dorp Hásságy. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen te vinden waaronder een buurtwinkel. Door de centrale ligging en in de buurt van de provinciale weg is men binnen ruim 25 minuten midden in het centrum van Pécs. In deze grote en prachtige stad is het heerlijk vertoeven.Het dorpje zelf ligt in een prachtige heuvelachtige omgeving. In het dorp is ook nog een mooie mooi en ruim meertje aanwezig en waar het heerlijk vertoeven is. Een groot gedeelte van het dorp kijkt over het meertje. Er zijn vele vis en jacht mogelijkheden in de regio voorhanden.
De klassieke boerderij,opgetrokken uit steen/leem, is in een originele staat en kan een modernisatie wel gebruiken...het is wel zo dat de eigenaar in de loop der tijd wel reeds wat aanpassingen heeft gedaan. Er zijn nog veel authentieke details aanwezig en verdienen om behouden te worden. Het woonoppervlak is maar liefst 180 m2 en er is een huiskamer.eetkamer,keuken,3 slaapkamers een hal en een badkamer met toilet. Op het perceel van 3007 m2 staan diverse bijgebouwen die zowel bruikbaar als in een redelijk/goede staat zijn. Er zijn 2 stallen enkele schuren een zomerkeuken en een kelder. Het perceel heeft  veel privacy.
Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Een zeer,authentiek en ruime,in degelijke staat verkerende boerderij op een mooie locatie! Hier betaald men vooral extra voor de locatie,locatie en locatie!

Prijs : 10.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 33.350,-) Kosten koper.

Hásságy is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Hásságy telt 294 inwoners. Wikipedia ( 899-82 )