Details
  • Woning ID: 22502
  • Woonoppervlakte van 117 m2
  • Perceeloppervlakte van 2800 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Nette boerderij in een leuk dorp!

 

In het middelgrote dorp Himesháza zijn alle voorzieningen voorhanden zoals supermarkt,buurtwinkel,dokter,postkantoor en bank. Het dorp ligt centraal tussen Mohács( 17 km en 25 minuten rijden) en Pécs ( 35 km en 45 minuten rijden) Beide plaatsen zijn leuk om te winkelen en in Mohács kan met een bootvaart maken over de Donau. Nagybajom en het aquapark zijn binnen 15 minuten te bereiken. Himesháza is een echt net verzorgd dorp!

Het gaat hier om een ruime boerderij met een woonoppervlak van 117 m2. Er is een ruime hal,woonkamer,keuken,3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Er is een ruim overdekt terras en op het perceel van 2800 m2 staan nog enkele bijgebouwen waaronder een zomerkeuken en een wijnkelder met pershuis.

De boerderij,opgetrokken uit steen, is gelegen op het einde van het dorp in een rustige straat. Men heeft hier nog rust en ruimte en het centrum van het dorp is makkelijk te bereiken.

Het geheel is in een goede en direct bewoonbare staat maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken om alles weer "bij de tijd" te krijgen. De vloeren zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk voorzien van tegels. Diverse authentieke detail zijn nog bewaard gebleven.

 

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

 

Prijs : 8.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 29.833,-) Kosten Koper.

 

 

Himesháza is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Himesháza telt 1200 inwoners (2001).( 873)