Details
  • Woning ID: 20888
  • Woonoppervlakte van 81 m2
  • Perceeloppervlakte van 2778 m2
  • 1 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Nette stenen woning in een leuk dorp!

In het zuiden van het comitaat Baranya en in een mooie natuurlijke omgeving met wat heuvels en veel weiden en grasvelden ligt het middelgrote dorp Hobol. Het dorp is goed onderhouden en alle basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals een supermarkt,dorpswinkel,postkantoor en uiteraard een café. Al met al een mooie omgeving om te wonen met veel ruimte. Szigetvár ( 12.000 inwoners ) is ook makkelijk en binnen 5 minuten te bereiken. Hier zijn vele winkels waaronder de Aldi,Lidl,Penny,Spar en de Tecso. Uiteraard zijn er in Szigetvár leuke eet en drinkgelegenheden. De prachtige stad Pécs is in 50 minuten te bereiken.

De woning,opgetrokken uit steen, is in goede staat ( volgens Hongaarse normen) maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken. Het woonoppervlak is 81 m2 en er zijn 2 kamers een hal,een keuken en een badkamer met toilet. Op het brede perceel van 2778 m2 staan ook nog diverse bruikbare bijgebouwen. Kortom ruimte genoeg. Aan de achterzijde heeft men een prachtig vrij uitzicht over de velden en natuur!

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Geschikt als vakantiewoning maar zeer zeker ook voor permanente bewoning.

 

Hobol is een plaats in het comitaat Baranya. ( 5102) )