Details
  • Woning ID: 28074

  • Woonoppervlakte van 178 m2

  • Perceeloppervlakte van 1198 m2

  • 6 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving
Ruime en in goede staat verkerende woning in het bekende wijngebied!
In het mooie en bekende wijngebied ( regio Villany ) ligt het kleine dorp Kislippó waar men nog enkele basisvoorzieningen heeft maar door de centrale ligging zijn diverse grote plaatsen makkelijk te bereiken. Lippo,waar Kislippó een deelgemeente van is maar een kleine 5 minuten per auto en zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals supermarkt,apotheek,postkantoor en enkele buurtwinkels. De stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken en de belangrijke historische stad Mohács binnen 35 minuten. Een dagje winkelen in Kroatië....geen probleem want u bent binnen 45 minuten in Kroatië. De omgeving is weids en met veel natuur en heuvels omgeven, Er zijn veel wandel en fietsroutes. Uiteraard zijn er ook diverse thermaalbaden zoals het thermaalbad in Siklós en vergeet niet de vele historische bezienswaardigheden.
De woning,opgetrokken uit steen en gebouwd in 1985, is in een goede en direct bewoonbare staat en zelfs volgens West-Europese normen voorzien van al het moderne comfort. Het is met een woonoppervlak van 178 m2 een zeer ruime woning. Er is een hal,woon-eetkamer,3 slaapkamers,keuken,badkamer met toilet en op de 1e verdieping zijn nog een 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Totaal dus 6 slaapkamers en 2 badkamer met toilet!
Op het praktische perceel van 1198 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een garage. Er zijn 3 terrassen zodat men op elk moment van de dag zon heeft.
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een Centrale Verwarming op gas. Internet/Tv en telefoon is mogelijk.
Het is gewoon een goede en zeer ruime woning in een zeer net dorp en in een mooie omgeving!

Prijs : 16.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 51.500,-) Kosten koper.

Kislippó is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Kislippó telt 217 inwoners. Wikipedia ( 899/48)