Details
  • Woning ID: 12593
  • Woonoppervlakte van 95 m2
  • Perceeloppervlakte van 13573 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Netjes gerenoveerde boerderij op een groot ( dubbel ) perceel!

Op een steenworp afstand van Szigetvár ligt het heel kleine dorpje Kistamási . In het dorp zelf zijn minimale voorzieningen voorhanden maar dat is gelukkig geen probleem omdat Szigetvár maar 10 km verder is en binnen 15 minuten te bereiken dus het is een goede combinatie van het echte Hongaarse dorpsleven met de grote stad om de hoek!

De,volledig uit steen opgetrokken,boerderij is in een goede staat en netjes gerenoveerd en voorzien van al het moderne comfort. Zeer interessant zijn de grote en in goede staat zijnde schuren en dat opgeteld met het dubbel perceel van maar liefst 13.573 m2 ( 1.3 ha )

Het woonoppervlak van de boerderij is 95 m2 en er zijn 2 slaapkamers,een woonkamer,een keuken en bijkeuken en een badkamer met toilet. De twee schuren zijn maar liefs 61 m2 en 58 m2 groot en zijn goed bruikbaar om eventueel bij de woning te trekken of voor andere doeleinden. Een garage en een eigen waterput ontbreken ook niet.

Ook ideaal voor het houden van paarden.

Electra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er Centrale Verwarming gestookt op hout.

Kortom een zeer interessant object!

 

Kistamási is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Kistamási telt 152 inwoners (2001) ( 5045 )