Details
  • Woning ID: 31826

  • Woonoppervlakte van 40 m2

  • Perceeloppervlakte van 1000 m2

  • 1 aantal slaapkamers

Beschrijving

Leuk wijnhuis/vakantiehuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun. In Lánycsók zijn nog alle voorzieningen zijn nog aanwezig zoals buurtwinkels,eet en drink gelegenheden, postkantoor,bank en een school.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit prachtige object liggen!

Het vakantiehuis is in een goede staat en kan meteen bewoond worden en is ook goed te bereiken via een geasfalteerde weg. Het woonoppervlakte is 40 m2 en er is op de begane grond een woonkamer/keuken en de wijnkelder en op de 1e verdieping is er een ruime slaapkamer. Op dit moment is er geen badkamer aanwezig maar dat is makkelijk te  realiseren omdat alle voorzieningen reeds aanwezig zijn. Nu wordt het wijnhuis puur gebruikt als vakantie en weekendhuis voor de zomerperiode. Op het perceel van 1000 m2 staan vele fruitbomen en een bijgebouw. Het mooie panoramische uitzicht spreekt voor zich!

Electra en water  is aanwezig. Er is op dit moment geen afwatering. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Werkelijk een leuk wijn/vakantiehuis op een mooie locatie en ook zeer geschikt voor de verhuur als vakantiewoning!

 

Prijs : 3.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 10.450,-) Kosten Koper.

 

Lánycsók is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Lánycsók telt 2745 inwoners (2001).. (899-94 )