Details
  • Woning ID: 36895

  • Woonoppervlakte van 90 m2

  • Perceeloppervlakte van 1630 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Nette boerderij!

Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals: supermarkten,postkantoor,winkels,buurtwinkels,restaurants en een dokter en een bank. De leuke plaats Mohács ligt maar op 7 km en is binnen 10 minuten te bereiken. De prachtige stad Pécs ligt op 25 km. Men kan vanuit Mohács het veer pakken over de Donau ( 2 maal per uur ) en men is in het andere comitaat Bács-Kiskun en vergeet uiteraard de wijngebieden en de fietsroutes in de regio niet!  Ideaal dus!

Qua bereikbaarheid is het helemaal goed want het dorp ligt aan de provinciale weg ( N57) en de autosnelweg naar Boedapest, de M6, is binnen 5 minuten te bereiken.

Deze nette boerderij is opgetrokken uit steen en in een goede en direct bewoonbare staat. In de afgelopen jaren is de woning gedeeltelijk gerenoveerd en een deel van de ramen en deuren zijn reeds vervangen door kunststof kozijnen met dubbel beglazing. Een wat neutrale kleur verf kan geen kwaad want het is op dit moment nogal "kleurrijk"

Het woonoppervlak is 90 m2 en er is een hal, keuken/woon en eetkamer, badkamer met toilet en 2 slaapkamers. Het geheel staat op een perceel van 1630m2 en er zijn nog diverse bijgebouwen aanwezig waaronder een pershuis en een wijnkelder.

Elektra en water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV gestookt op hout.   Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een instap klare woning,geschikt voor permanente bewoning en zeer centraal gelegen ten opzichte van Mohács!

 

Prijs : 7.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 22.750,- ) Kosten koper.
Lánycsók is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Lánycsók telt 2745 inwoners (2001).( 899-153)