Details
  • Woning ID: 38866
  • Woonoppervlakte van 78 m2
  • Perceeloppervlakte van 1944 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Leuke instapklare woning!

Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals: supermarkten,postkantoor,winkels,buurtwinkels,restaurants en een dokter en een bank. De leuke plaats Mohács ligt maar op 7 km en is binnen 10 minuten te bereiken. De prachtige stad Pécs ligt op 25 km. Men kan vanuit Mohács het veer pakken over de Donau ( 2 maal per uur ) en men is in het andere comitaat Bács-Kiskun en vergeet uiteraard de wijngebieden en de fietsroutes in de regio niet!  Ideaal dus!

Qua bereikbaarheid is het helemaal goed want het dorp ligt aan de provinciale weg ( N57) en de autosnelweg naar Boedapest, de M6, is binnen 5 minuten te bereiken. In het wijngebied van Lányscók ligt dit leuke huis.

Het woonhuis is in een goede en direct bewoonbare staat. Er is een woonoppervlak van 78 m2 en er is een hal keuken met eetkamer, badkamer met toilet en 3 slaapkamers  Op het perceel van 1944 m2 staan vele fruitbomen, diverse bijgebouwen en een kelder.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Er is een CV via een tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een leuke instapklare woning....ideaal om mee te beginnen en dat in een leuk dorp en nabij Mohács!

 

Prijs : 7.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 23.500,- ) Kosten koper.
Lánycsók is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Lánycsók telt 2745 inwoners (2001).( 899-162)