Details
  • Woning ID: 20698

  • Woonoppervlakte van 80 m2

  • Perceeloppervlakte van 2000 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Leuke woning nabij het Balatonmeer te huur!

 

U wilt genieten van uw welverdiende pensioen en/of vrije tijd en u wilt geen beslommeringen van het hebben van een eigen woning dan is dit wellicht de perfecte oplossing!

Op maar 13 km van het Balatonmeer ligt de middelgrote plaats Lengyeltóti. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen in ruime mate aanwezig zoals: supermarkten,buurtwinkels,art en apotheek,bank en postkantoor. Wilt u het toerisme opzoeken.....binnen 20 minuten bent u aan het Balatonmeer. Kaposvár is men een kleine 25 minuten te bereiken.

De ruime woning is gerenoveerd en in een goede staat en van alle gemakken voorzien. Het woonoppervlak is ongeveer  m2! Er is een woonkamer,keuken,badkamer met toilet en 2 slaapkamers. Op het ruime en volledig omheinde perceel staat ook een carpoort. Nu is er ook een overdekt terras gemaakt.

De woning kan gemeubileerd worden gehuurd. Huisdieren zijn niet toegestaan!

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Zorgeloos genieten in Hongarije!

 

De woning is alleen te huur voor minimaal 1 jaar!

 

Lengyeltóti is een plaats (város) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Lengyeltóti telt 3451 inwoners (2001). ( 740E)