Details
  • Woning ID: 25854

  • Woonoppervlakte van 137 m2

  • Perceeloppervlakte van 3143 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Gedeeltelijk gerenoveerde boerderij!

Nabij Mohács en de bekende wijngebieden van Villány ligt het middelgrote dorp Lippó. In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt,buurtwinkel,postkantoor en zelfs een tankstation. Men is binnen 20 minuten in Mohács en in een klein uurtje in de prachtige stad Pécs. De omgeving is ietwat heuvelachtig. Er zijn veel fiets en wandelroutes in de omgeving. Een ideale ligging dus! De Donau en de Kroatische grens ligt ook binnen handbereik.

De boerderij is opgetrokken uit steen en is in een goede en direct bewoonbare staat. Er zijn de afgelopen jaren reeds diverse modernisaties geweest waaronder een nieuwe badkamer en het dak is gerenoveerd en tevens zijn de waterleidingen vernieuwd. . Het woonoppervlak is maar liefst 137 m2 en er zijn 3 slaapkamers,een hal,woonkamer,keuken en een badkamer met toilet.

LET OP: er is wel werk aan de voorgevel omdat deze ietwat naar voren aan zakken is dus dat moet zeer zeker eerst worden aangepakt en gestabiliseerd.

Op het perceel van 3143 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een garage en een zomerkeuken met een persruimte voor de wijn..Helaas is een gedeelte van de bijgebouwen in een slechte staat en dienen te worden afgebroken.

Het is een ( bijna) instap klare ruime boerderij met weinig werk en dat voor een topprijs!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn is er een houtkachel en elektra verwarming via paneelverwarming welke aan het plafond zijn bevestigd voor het maximale effect.. internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

 

Lippó is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Lippó telt 563 inwoners (2001). (899-30)