Details
  • Woning ID: 24004

  • Woonoppervlakte van 87 m2

  • Perceeloppervlakte van 1059 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Nette woning in een mooie omgeving!

Nabij Mohács en de bekende wijngebieden van Villány ligt het middelgrote dorp Lippó. In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt,buurtwinkel,postkantoor en zelfs een tankstation. Men is binnen 20 minuten in Mohács en in een klein uurtje in de prachtige stad Pécs. De omgeving is ietwat heuvelachtig. Er zijn veel fiets en wandelroutes in de omgeving. Een ideale ligging dus!

De woning is opgetrokken uit steen en is in een goede en direct bewoonbare staat. Er zijn de afgelopen jaren reeds diverse modernisaties geweest waaronder nieuwe ramen en kozijnen,voorzien van dubbele beglazing. Het woonoppervlak is 84 m2 en er zijn 3 slaapkamers,een hal,woonkamer,keuken en een badkamer met toilet.

Op het perceel van 1059 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een garage. Er is ook een kelder en een eigen waterput aanwezig.

Het is een bijna instapklare woning met weinig werk.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren maar ook een typisch Hongaarse tegelkachel. internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

 

Lippó is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Lippó telt 563 inwoners (2001). (899-13)