Details
  • Woning ID: 25941

  • Woonoppervlakte van 110 m2

  • Perceeloppervlakte van 3672 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime boerderij!

Nabij de Kroatische grens en diep in het zuiden van het comitaat Baranya ligt het middelgrote dorp Magyarbóly. Hier zijn nog alle benodigde voorzieningen voorhanden zoals: supermarkt,buurtwinkel,postkantoor,apotheek,kroeg en een kinderdagverblijf. De ligging is lekker centraal want men is in  een mum van tijd in Mohács ( 20 minuten) De wijngebieden van Harkany en Villány zijn om de hoek en binnen 10 minuten te bereiken. Vergeet niet het thermaalbad van Harkány.

Hier kan men heerlijk ontspannen zowel in de zomer als in de winter!

De boerderij heeft een gesloten galerij en een woonoppervlak van 110 m2. Er is een ruime galerij,hal,3 kamers,keuken en een badkamer met toilet. De keuken is later in een aansluitend bijgebouw aangebouwd en is via 2 kanten te bereiken. Op het ruime perceel van 3672 m2 staan diverse ruime bijgebouwen zoals een schuur,stal en enkele andere bijgebouwen. Het geheel is in een redelijke staat maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken maar de boerderij is wel meteen bewoonbaar.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Niet te duur maar wel met wat werk maar ook op een leuke centraal gelegen locatie.

 

Prijs : 5.300.000 HUF K.K. ( ongeveer € 16.850,-) Kosten koper.

 

Magyarbóly is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Magyarbóly telt 1056 inwoners (2001).(899-35)