Details
  • Woning ID: 26814

  • Woonoppervlakte van 120 m2

  • Perceeloppervlakte van 3813 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Leuke boerderij voor een leuke prijs!

Nabij de Kroatische grens en diep in het zuiden van het comitaat Baranya ligt het middelgrote dorp Magyarbóly. Hier zijn nog alle benodigde voorzieningen voorhanden zoals: supermarkt,buurtwinkel,postkantoor,apotheek,kroeg en een kinderdagverblijf. De ligging is lekker centraal want men is in  een mum van tijd in Mohács ( 20 minuten) De wijngebieden van Harkany en Villány zijn om de hoek en binnen 10 minuten te bereiken. Vergeet niet het thermaalbad van Harkány.

Hier kan men heerlijk ontspannen zowel in de zomer als in de winter!

De boerderij,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlak van 120 m2. Er is een woonkamer,hal,3 kamers,keuken en een badkamer met toilet. Het geheel is in een redelijke staat en ook meteen bewoonbaar....maar een forse modernisatie kan uiteraard geen kwaad.  Op het ruime perceel van 3813 m2 staan diverse ruime bijgebouwen zoals een schuur,stal en enkele andere bijgebouwen.

Elektra,water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er tegelkachels. Gas ligt in de straat en kan worden aangesloten. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke prijs maar wel met wat werk maar ook op een leuke centraal gelegen locatie.

 

 

Magyarbóly is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Magyarbóly telt 1056 inwoners (2001).(899-45)