Details
  • Woning ID: 35127

  • Woonoppervlakte van 176 m2

  • Perceeloppervlakte van 4988 m2

  • 4 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Zeer ruime woning bestaande uit 2 appartementen!

Nabij de Kroatische grens en diep in het zuiden van het comitaat Baranya ligt het middelgrote dorp Magyarbóly. Hier zijn nog alle benodigde voorzieningen voorhanden zoals: supermarkt,buurtwinkel,postkantoor,dokterspost,apotheek,kroeg en een kinderdagverblijf. De ligging is lekker centraal want men is in  een mum van tijd in Mohács ( 20 minuten) De wijngebieden van Harkany en Villány zijn om de hoek en binnen 15 minuten te bereiken. Vergeet ook niet het thermaalbad van Harkány. waar men heerlijk kan ontspannen zowel in de zomer als in de winter. Het visparadijs is binnen 40 minuten te bereiken. De bereikbaarheid ( bus en trein) van en naar Magyarbóly is goed. De omgeving is met veel verschillende natuur omgeven en zeer geliefd onder de toeristen.

Heerlijk vrij gelegen ligt deze ruime en direct bewoonbare woning ( zelfs voor West-Europese normen)  welke verdeeld is in 2 op zich staande appartementen met ieder een eigen op/ingang. Ideaal om wonen en werken met elkaar te combineren of om er met 2 gezinnen te wonen. Het totale woonoppervlak is 176 m2 plus een kelder van 20 m2 ,terras van 17 m2 en een balkon van 3 m2.

In 2018 is de woning geheel gerenoveerd en is het dak, de elektra en water vernieuwd. Tijdens de renovatie is er ook aan de buitenkant een extra isolatie aangebracht. De ramen en deuren zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

U heeft geen zorgen met het invoeren of kopen van een auto op Hongaars kenteken want......in de prijs zit een auto, Renault Twingo,inbegrepen!! 

Het ruime perceel van 4988 m2 bestaat gedeeltelijk uit veel bomen ( bos ) en een vlak gedeelte. Ideaal om toeristische activiteiten te gaan ontwikkelen.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Niet goedkoop maar wel instapklaar en geschikt voor heel veel doeleinden en dat in een mooie omgeving!

 

Prijs : 22.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 72.500,-) Kosten koper.

 

Magyarbóly is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Magyarbóly telt 1056 inwoners (2001).(799-73)