Details
  • Woning ID: 27779
  • Woonoppervlakte van 220 m2
  • Perceeloppervlakte van 1567 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 2 aantal badkamers
Beschrijving

Ruime villa gelegen in een prachtige omgeving!

Zeer centraal gelegen in de uitlopers van het Mecsek gebergte en nabij de prachtige winkelstad Pécs ligt het middelgrote dorp Magyarhertelend. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen voorhanden zoals een supermarkt,dorpswinkels,en een postkantoor. De gehele regio is een echt vakantieoord en er zijn veel toeristen in de zomer wat voor een gezellige drukte zorgt. In het dorp zelf is ook een Nederlandse camping. De omgeving is werkelijk prachtig en heuvelachtig en er zijn veel fiets en wandel routes.

Deze schitterende villa is gelegen in het zeer populaire en beroemde kuurdorp van Magyarhertelend. Op +/- 300 meter van het thermaalbad ligt deze grote en in uitstekende staat verkerende sfeervolle houten villa met volledig stenen fundamenten. Vlakbij bevinden zich de 4 meren van Orfű en de druipsteengrot in Abaliget. Het huis is gebouwd in 2003 en geheel voorzien van dubbele beglazing, een garage en een grote veranda met prachtig uitzicht over de vallei.

Het woonoppervlak is met 220 m2 zeer ruim en er zijn 2 verdiepingen. Het perceel is met 1567 m2 lekker praktisch en de tuin is mooi aangelegd.

Het huis heeft een garage, wijnkelder, bergruimte, terras/veranda, entree, hal, woon- en eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten, 2e terras aan de achterzijde en zolder. Het huis is gelegen op een ruim en groen perceel, deels glooiend, met binnenplaats, gazon, bloemen, fruitbomen en terrassen; de tuin gaat over in de direct aan de achterzijde gelegen natuur en vanaf hier heeft men een mooi uitzicht. Een prachtige huis in een prachtige streek!

Deze woning kan direct betrokken worden en is absoluut ook geschikt voor permanente bewoning maar gelet op de ligging ook zeer geschikt om te verhuren als vakantiewoning.

Electra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas en hout. Internet en tv aansluiting zijn aanwezig.

 

Prijs : 30.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 96.000,-) Kosten Koper
Nieuwe prijs:

Prijs : 27.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 85.750 ) Kosten koper

 

Magyarhertelend is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Magyarhertelend telt 668 inwoners (2001). 9034