Details
  • Woning ID: 24477
  • Woonoppervlakte van 79 m2
  • Perceeloppervlakte van 6131 m2
  • 5 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

 

Degelijke woning in een heuvelachtige omgeving!

 

Mooi gelegen in een heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorp Magyarlukafa. Omringt en gelegen in het mooie Zselici Csillagpark. Het is een typisch klein Hongaars dorp met minimale voorzieningen. Er is nog een klein buurtwinkeltje maar meer ook niet. U kunt winkelen in de leuke plaats Szigetvár en de prachtige stad Pécs is ook maar 45 minuten rijden.

De woning,opgetrokken uit steen, is in een goede en meteen bewoonbare staat maar uiteraard kan een modernisatie geen kwaad. Een likje verf of een nieuw behang kan hier al wonderen doen! Het woonoppervlak is 79 m2 en er zijn 2 kamers,keuken,badkamer met toilet en een inpandige garage. Er is ook nog een ruime zomerkeuken ( direct aangesloten aan het huis) maar deze dient opgeknapt te worden. Op het grote perceel van 6131 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een grote schuur/stal.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Het is een ideale plek en omgeving voor iemand die van rust,ruimte en natuur houdt.

 

Prijs : 11.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 38.335,-) Kosten koper.

 

Magyarlukafa is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Magyarlukafa telt 99 inwoners (2001).( 5123)