Details
  • Woning ID: 37617
  • Woonoppervlakte van 160 m2
  • Perceeloppervlakte van 1106 m2
  • 4 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Ruim gedeeltelijk gerenoveerde boerderij!

Mooi gelegen in een heuvelachtige en met veel natuur omgeven omgeving ligt het kleine einddorp Maráza. Er zijn nog minimale basisvoorzieningen aanwezig maar men is binnen 15 minuten in de omringende dorpen waar nog buurtwinkels en kleine supermarkten zijn.  Pécs is is binnen 30 minuten te bereiken en Mohács binnen 35 minuten. Men heeft in deze omgeving nog echt de ruimte en de vrijheid. De bereikbaarheid van en naar Maráza is goed en er is ook nog een busverbinding.

Deze ruime,uit steen opgetrokken, boerderij is in een goede en direct bewoonbare staat. De huidige eigenaar heeft al veel aan de woning gedaan zoals: nieuwe kunststof ramen met dubbele beglazing,nieuwe keuken en badkamer. Het woonoppervlak is maar liefst 160 m2 en er is een hal,kamer,keuken,badkamer met toilet,3 slaapkamers en, zeer uitzonderlijk in Hongarije, is er op de zolder nog een ruime kamer gemaakt. Het geheel staat op een praktisch en niet te groot perceel van 1094 m2. Op het perceel staat ook nog een bijgebouw.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectors. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ideaal voor mensen die het echte Hongaarse leven willen leiden en de rust.ruimte en vrijheid opzoeken!

 

Prijs : 8.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 26.250,-) Kosten Koper.
Maráza is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Maráza telt 207 inwoners (2001). 899-160