Details
  • Woning ID: 34066
  • Woonoppervlakte van 140 m2
  • Perceeloppervlakte van 573 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Ruime woning nabij het centrum van Mohács!

 

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun. In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer......De stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken en de M6 naar Boedapest is zeer nabij. Uiteraard zijn er ook diverse wijngebieden in de buurt en niet te vergeten de thermaalbaden.

Deze zeer ruime woning ligt nabij het directe centrum van Mohács en nabij de Donau. De,in 2009 gebouwde, woning is in een zeer goede staat en uiteraard meteen bewoonbaar. Alles is strak en volgens West-Europees niveau ingericht en gebouwd! Er is tijdens de bouw gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen en isolatiematerialen. De hele woning is voorzien van airco.

Het woonoppervlak is 140 m2 en er zijn 3 slaapkamers,hal,woonkamer met eetkamer en open keuken, badkamer,toilet en wasruimte. Uiteraard is er ook een ruime garage met elektrische poort.

Op het,geheel omheinde, perceel van 573 m2 is het onder het overdekte terras heerlijk vertoeven.

Elektra.water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool . Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn aanwezig.

Werkelijk een heel mooie ruime en luxe woning ,op een top locatie en in een uitstekende en direct bewoonbare staat.

 

Prijs : 30.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 98.500,-) Kosten Koper.

 

Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-115)