Details
  • Woning ID: 36793
  • Woonoppervlakte van 30 m2
  • Perceeloppervlakte van 3966 m2
  • 1 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

In goede staat verkerend vakantiehuis/weekendhuis !

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke wijnhuisje liggen!

Het wijnhuis heeft een woonoppervlakte van 30 m2 en is een goede en direct bewoonbare staat en voorzien van al het moderne comfort en geschikt voor bewoning in de winter.

Er zijn 2 verdiepingen en op de begane grond is er een persruimte,keuken en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping is er 1 ruime kamer die makkelijk in te delen is in 2 slaapkamers.

Op het ruime perceel van 3966 m2 staan fruitbomen,wijnranken en er is een wijnkelder. Men kan heerlijk genieten van het uitzicht en dat uiteraard onder het genot van een echt Hongaarse wijntje.

Elektra,water is aanwezig( via een opslagtank) en de afwatering loopt via een septic tank. Verwarming via houtkachel en internet en tv aansluiting is mogelijk.

Vrij wonen en dat in een prachtige omgeving!
Prijs : 3.800.000 HUF K.K. ( ongeveer € 11.500,-) Kosten Koper.
Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-152 )