Details
  • Woning ID: 37401
  • Woonoppervlakte van 52 m2
  • Perceeloppervlakte van 712 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Charmant wijnhuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke huisje liggen!

Het huisje heeft een woonoppervlakte van 54 m2 en er zijn 2 verdiepingen en is een goede en direct bewoonbare staat en voorzien van al het moderne comfort en geschikt voor bewoning in de winter. Op de begane grond is er een woonkamer,keuken en een badkamer met toilet en via een vaste trap komt men op de 2e verdieping waar 2 kamers zijn. Uiteraard ontbreekt een wijnkelder niet en is er ook nog opslagruimte. Vanuit het balkon en het overdekte terras heeft men een mooi uitzicht. Het geheel staat op een praktisch perceel van 720 m2.

Elektra,water is aanwezig( via een een eigen watervoorziening) en de afwatering loopt via een septic tank. Verwarming via houtkachel en internet en tv aansluiting is mogelijk.

 

Prijs : 7.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 22.775,-) Kosten Koper.
Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-155)