Details
  • Woning ID: 29733

  • Woonoppervlakte van 40 m2

  • Perceeloppervlakte van 1497 m2

  • 1 aantal slaapkamers

Beschrijving

Leuk wijnhuis/vakantiehuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit prachtige object liggen!

Het vakantiehuis is in een goede staat en kan meteen bewoond worden en is ook van al het moderne comfort voorzien. Er is een begane grond en een 1e verdieping met een prachtig uitzicht. Op de begane grond is er een keuken/woonkamer, hal en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping is 1 ruime kamer met balkon. Het woonoppervlak van 40 m2 is voor een weekendhuis best ruim. Het,via een asfalt weg te bereiken,perceel is 1497 m2 en men kijkt vrij en echt over de velden. Zittend op het overdekt terras is het heerlijk vrij vertoeven. Uiteraard ontbreken de wijnranken en het pershuis ook niet!

Dit is echt een vakantiehuis wat met een kleine modernisatie( verven en leuk inrichten) tot iets heel moois te maken is en dat voor een scherpe prijs!

Electra en water is aanwezig. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Werkelijk een leuk wijn/vakantiehuis op een mooie locatie en ook zeer geschikt voor de verhuur als vakantiewoning!

 

Prijs : 5.850.000  HUF K.K. ( ongeveer € 18.500,- ) Kosten Koper.

 

Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-66 )