Details
  • Woning ID: 33241

  • Woonoppervlakte van 90 m2

  • Perceeloppervlakte van 786 m2

  • 1 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruim wijnhuis/vakantiehuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit prachtige object liggen!

Het vakantiehuis is in een goede,volgens Hongaarse normen, staat en meteen bewoonbaar of bruikbaar. Met een woonoppervlak van 90 m2 is ruim voor dit type woningen en is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er 1 kamer,badkamer met toilet en een kleine keuken. Op de 1e verdieping is 1 ruime kamer met balkon welke makkelijk in 2 kleinere kamers te verdeling is. Op het praktische perceel van 786 m2 staan diverse fruitbomen en er is uiteraard een wijnkelder met opslag aanwezig. Onder het overdekte terras is het heerlijk vertoeven en kan men genieten van het mooie panoramische uitzicht.

Electra en water  is aanwezig. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er elektra kachels. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Werkelijk een leuk wijnhuis op een mooie locatie en ook zeer geschikt voor permanente bewoning!

 

Prijs : 6.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 22.000,-) Kosten Koper.

 

Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-104 )