Details
  • Woning ID: 35334

  • Woonoppervlakte van 74 m2

  • Perceeloppervlakte van 2182 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Charmant ruim wijn/vakantiehuis !

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke object liggen!

Het vakantie/weekendhuis is in een goede,volgens Hongaarse normen, staat en meteen bewoonbaar of bruikbaar maar uiteraard kan een modernisatie geen kwaad. Met een woonoppervlak is 74 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een persruimte/wijnkelder,hal,ruime leefkeuken en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op het perceel van 2182 m2 staan fruitbomen en wijnranken.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk,

Werkelijk een leuk ruim wijn/vakantiehuis op een mooie locatie.

 

Prijs : 6.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 20.500,-) Kosten Koper.

 

Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-126 )